Денонощна траурна агенция
„Анубис-Тина“
гр. Габрово
офис: Преди входа на /Гробищен парк/
магазин: /до входа на Гробищен парк/
Тина Тинчевател.: 0898 560 440 – Тина Тинчева
Горан Йорданов0897 043 008 – Горан Йорданов
Ева Недева0895 602 396 – Ева Недева

Работно Време – Денонощно 24х7

Подкрепа, коректност и съпричастност!
Като траурна агенция ние поемаме цялостната организация за всички необходими траурни обреди за изпращането на Вашите близки в последния им път. Нека почетем тяхната памет подобаващо!
Екипът ни от професионалисти е на разположение да Ви помогне при вземането на важните решения, касаещи погребението и всички траурни услуги и обреди.
Предлагаме цялостна организация на погребения и кремация, както и всички нужни траурни стоки.
Направа на гробни места по проект, реставрация на стари гробни места, оформление и всякакъв вид услуги свързани с дейността.
Предлагаме специализиран транспорт на покойници и тленни останки със специализиран транспорт до всяка точка на страната.
Качеството и коректността при нас са гарантирани.
Винаги оставяме в клиентите си лоялност и уважение към нашите услуги.

Може да посетите траурна Агенция Анубис-Тина- Габрово за безплатна консултация и предварителна заявка на погребение, кремация, транспорт в страната и чужбина, панихида, поръчка на надгробен паметник, порцеланови снимки (български и италиански), изработка на некролози, публикуване на некролози във вестник, поръчка на жито и погача, поръчка на кетъринг за панихида, равнение на гробно място. Там нашите служители ще отговорят на всички въпроси, които може да имате.