ТРАУРНА АГЕНЦИЯ в Пловдив

08 76 50 80 45 - ВИНАГИ, КОГАТО Е НЕОБХОДИМО

Огнян Драгойков
Драгойков

Здравейте,

Раждането и смъртта са рамките на човешкия живот. Сътрапезниците на радостта са мнозина, но когато дойде мъката – празнотата е осезателна; тъгата често е опустошителна и човекът, сблъскал се със смъртта на близък, вместо да се справя с болката от загубата, се вижда принуден да се занимава с организационни и административни проблеми.

Може би е добра идея в този момент да се обърнете към професионалисти – хора, които знаят за какво иде реч, и ще Ви улеснят значително. Независимо дали се опитвате да съберете информация, подготвяте се за трагичния момент или той вече е настъпил – не се колебайте да се свържете с нас. Ще получите изчерпателна информация, която не Ви ангажира с нищо. Ако желаете можем да Ви посетим или пък да дойдете при нас – по всяко време на денонощието. Ние сме съпричастни и отзивчиво се съобразяваме с вашите искания, а Вие решавате дали да ни се доверите в скръбния час. Споделете вашите представи, очаквания и възможности, за да научите какво трябва и какво е възможно да се направи.

Би трябвало да черпим сила от болката и тъгата и когато най-близките ни умират, да се научим да живеем отново. Защото живите затварят очите на мъртвите, но мъртвите отварят очите на живите!